Du er her. #1 - Foreningswebsite > Riffelskydning

 

Lønne skydebane er en skydebane under DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger), men hvor der også er plads til jægere.

Der er mulighed for at skyde på 100 og 200 meter.

Skydningen på Lønne skydebane starter i april, og der skydes hver torsdag fra kl.18-21, eller til solnedgang, og varer ved til og med september måned. Dog er banen i juli måned lukket pga. feriehensyn.

I alt kan der skydes 19 torsdage i 2018.

Skydetiden fordeles mellem 100 og 200 meter således, at der skydes på 100 meter banen fra kl. 18.00 til kl.19.30 (i april og september dog til kl.19.00), og såfremt der ikke er sportsskytter, der ønsker at skyde på 200 meter, kan der skydes frem til kl. 21.00 eller solnedgang på 100 meter banen.

Er der sportsskytter, der ønsker at skyde på 200 meter, kan det normalt ske fra kl. 19.30, men andre skytter/jægere er velkomne til at deltage i skydningen på 200 meter.

Så meld dig ind i Lønne skydebane og kom og have muligheden for at træne i riffelskydning hele sæsonen for 150 kr. Medlemskabet inkluderer ligeledes en forsikring.

Historisk er Lønne Skyttekreds rundet af tanken om, efter nederlaget i Dybbøl i år 1864, at gøre alle danske våbenføre mænd trænet i våbenbrug.

I dag er vi en hyggelig lokal skytteforening, hvor skytter og jægere af begge køn har mulighed for at komme og træne deres passion for riffelskydning under sikre og ordnede forhold, og hvor der er mulighed for en hyggelig kaffetår og snak ind imellem, i skyttehuset.

Husk, det er aldrig for sent at melde sig ind i Lønne Skyttekreds, der har eksisteret siden år 1867.

Vi ligger på Promillevejen, en sidevej til Søndre Klintvej, i smukke omgivelser inde i Nyminde Plantage, i Lønne.

Der vil de dage, der er åbent på skydebanen, stå et lille skilt ved vejen ind i skoven, der viser vej til skydebanen. 
Kom og vær med.

Med venlig hilsen

Hans Christiansen

Formand for Lønne Skyttekreds.

Tlf. 30743128